2012-01-25 10:17Pressmeddelande

TOP GEAR LIVE I ERICSSON GLOBE - NU SLÄPPS BILJETTERNA

Idag släpps biljetterna till Top Gear Live som i mitten av mars 2012 gästar Stockholm och Ericsson Globe. BBC:s mest populära TV-program Top Gear förvandlas i liveversionen till världens största motorshow med ett inferno av brinnande bilar, testförare och vilda stunts.

De välkända TV-värdarna Jeremy Clarkson och James May kommer med sin välkända humor att sätta sin prägel på detta extraordinära motorsportevenemang. De bjuder på allt från dyra, kraftfulla fordon till de mest absurda omgjorda bilarna.

"Vi har omvandlat ditt favoritmotorprogram från TV till den mest spektakulära motorshow du någonsin sett! Vi har valt ut godbitarna ur Top Gear och gjort om dessa till arenaformat. Jag är helt säker på att detta kommer att fungera utmärkt!" säger en förväntansfull Jeremy Clarkson.

Den spektakulära Top Gear Live showen har tagit världens största arenor med storm och slagit publiken med häpnad. Motorshowen har spelat för utsålda arenor på fyra kontinenter och fängslat åskådarna med den senaste pyrotekniken och storslagen action. Top Gear Live har hittills setts av imponerande 1,2 miljoner fans över hela världen och den högoktaniga produktionen använder sig av 135 lastbilar, 3 fartyg, 1 fraktplan, 94 bilar och 150 uppsättningar med däck när showen förflyttas mellan olika länder.

För första gången någonsin kommer Top Gear Live till Stockholm. Missa inte årets bästa action i Ericsson Globe den 15:e, 16:e och 17:e mars 2012.

Presskontakt: 
Mia Annell Consulting 
Mia Annell 
info@miaannell.com 
+46 70 529 53 20

Övrig information: 
www.topgearlive.se 
www.facebook.com/topgearlivesverige

Biljetter: 
Ticnet www.ticnet.se 
Ericsson Globe www.globearenas.se 077-131 00 00


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.