2016-02-12 13:24Pressmeddelande

Tele2 Arena bästa sponsorskapet i Europa

Tele2 vann priset för Europas bästa sponsorskap i den prestigefulla europeiska tävlingen ESA (European Sponsorship Association) för sitt sponsorskap av Tele2 Arena. – Priset är ett bevis på hur en bra aktivering av ett sponsorskap bör se ut. Vi är glada över Tele2:s vinst och att vi än en gång kan stoltsera med vår arena, säger Daniel Stålbo, kommunikationschef Stockholm Globe Arenas.

Tele2 köpte namnrättigheterna till Stockholmsarenan när den togs i bruk 2013. Sedan dess har arenan haft namnet Tele2 Arena och fått flera utmärkelser, bland annat ”Årets arena” i världen i tävlingen TheStadiumBusiness Awards.

Karen Earl, ordförande för ESA, motiverade priset så här:

 ­Tele2 Sverige kan med rätta vara stolta över vad de har uppnått. Genom att arbeta med en tydlig strategi och genom smarta aktivering och engagemang praxis har de hjälpt tänja på gränserna, och omdefiniera vad som är möjligt inom vår bransch. De är värdiga vinnare.

– Tele2 Arena är en av världens modernaste arenor och det är ett bevis på att vi har valt rätt väg de senaste tre åren sedan arenan invigdes. Nu gäller det att fortsätta utmana oss själva och ta nästa steg för att ytterligare förbättra arenaupplevelsen, säger Oscar Klingensjö, sponsor- och eventchef på Tele2.

Tele2 Arena är en av världens mest moderna multiarenor, med fritt wifi av högsta klass, 600 digitala skärmar, StadiumVision-teknik, skjutbart tak, transparent fasad och endast sex meter från första bänkraden till sidlinjen.

Läs mer om tävlingen och vinnarna i ESA Awards:

http://sponsorship.org/

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.