2024-05-23 07:00Pressmeddelande

Taylor Swift | The Eras Tour slår ALLA publikrekord på Friends Arena

TAS Rights Management

Den globala superstjärnan har gjort det igen och denna gång skrivit om historieböckerna på Friends Arena i Stockholm, Sverige. Under tre dagar i rad har Taylor Swift | The Eras Tour slagit rekord för mest sålda biljetter till ett evenemang på arenan.

Den 17 maj 2024 satte Taylor Swift | The Eras Tour ett nytt rekord för mest sålda biljetter till ett evenemang på Friends Arena. Redan nästa dag, den 18 maj, överträffade hon sitt eget rekord från dagen innan. Den 19 maj gjorde hon det otroliga igen genom att slå rekordet hon satte bara en dag tidigare, vilket resulterade i ett nytt publikrekord för en enskild konsert på Friends Arena med 60 243 personer.

Med dessa fenomenala försäljningssiffror uppgick det totala antalet besökare under tre kvällar på Taylor Swift | The Eras Tour till 178 679 personer. Detta överträffade det tidigare publikrekordet för en enskild artist, som var 167 160 personer och hölls av Bruce Springsteen från hans tre konserter på arenan år 2013. Det är en prestation som inte bara understryker Taylor Swift | The Eras Tours enorma popularitet utan också hennes förmåga att locka en enorm publik dag efter dag.

Taylor Swift | The Eras Tour arrangeras av MTG, AEG Presents och All Things Live Sweden


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. Vi driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3,5 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 350 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.


Kontaktpersoner

Endast för mediafrågor
Presskontakt