2018-09-25 13:14Pressmeddelande

Taqueria lanseras i Ericsson Globe

Inför den stundande höst- och vintersäsongens evenemang öppnas en helt ny restaurang, Taqueria, i Ericsson Globe. Bakom restaurangen står Stureplansgruppen Arena Catering, som ansvarar för all mat och dryck på arenorna i Ericsson Globe, Hovet och Annexet.

Restaurang Taqueria kommer att erbjuda mexikansk fast food i en härlig miljö inne på arenan. På menyn finns spännande och smakrika rätter med influenser från det mexikanska köket.

–  Det är oerhört spännande för oss att få utveckla utbudet av mat och dryck på arenorna, att få vara moderna och lyhörda. Våra nyckelord under arbetet har varit; snabbt, smidigt och smakfullt. Det är vad vi vill erbjuda i den fantastiska lokal som nu håller på att växa fram och som kommer att vara väl värd ett besök nästa gång du är i Ericsson Globe, kommenterar Lena Snygg VD SPG Arena.

Restaurang Taqueria är öppen i samband med konserter och idrottsevenemang på Ericsson Globe i Stockholm, med ett preliminärt öppningsdatum 5 oktober 2018.

För mer information, kontakta:
Lena Snygg, VD SPG Arena
Lena.snygg@spgarena.se

 

Om Stureplansgruppen

Stureplansgruppen är Sveriges främsta företag inom besöksnäringen och erbjuder förstklassiga mötesplatser för den kvalitetsmedvetna gästen. Företaget är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Åre. I dagsläget driver företaget närmare 40 enheter däribland Berns och Stockholm City Conference Center. www.stureplansgruppen.se

 

Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen Sky View i Stockholm samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.