2019-05-05 13:19Pressmeddelande

Swedish House Mafia sätter nytt publikrekord på Tele2 Arena

I går kväll sattes ett nytt publikrekord på Tele2 Arena när Swedish House Mafia genomförde sin sista konsert av de tre spelningarna på arenan för den här gången. Det nya rekordet för en konsertserie på tre spelningar är nu 114 629 vilket gör att det gamla rekordet på 114 400 nu har slagits av Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello.

 
OM STOCKHOLM LIVE
Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com
 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.