1-01-01 00:00Pressmeddelande

STORA STOCKHOLMSANLÄGGNINGAR I UNIKT SAMARBETE PÅ EVENTDAGARNA

Tillsammans representerar dessa anläggningar över 204.000 kvadratmeter mäss- och eventyta,  har konferenskapacitet för 16.000 sittande personer och kan erbjuda scener med plats för över 400.000 åhörare. 
        

- Det är första gången vi Stockholmsanläggningar samarbetar på det här sättet. Att samla vårt gemensamma utbud i under ett tak känns spännande, och jag tror att kraften i vad Stockholm har att erbjuda när det gäller event och konferenser kommer att bli ännu mer tydligt nu, säger Kenth Larsson på Stockholm Waterfront Congress Centre.

- Vi har arbetat tillsammans på olika sätt under åren, nu provar vi att ta samarbetet ett steg till. Jag tror att våra kunder och mässans besökare kommer få en bra bild av hur våra olika erbjudanden kompletterar varandra, säger Kim Lindhe, försäljningschef på Stockholms-mässan.

- För oss på Sture Exhibitions & Events var det naturligt att gå in i detta samarbete. Att få chansen att ta fram ett mässkoncept som både enar, och samtidigt lyfter fram de olika anläggningarna har varit utmanande, berättar Mats Svensson på Sture Exhibitions & Events.

- Det gäller att hitta nya sätt att visa vad man kan erbjuda, att göra det tillsammans med våra kollegor tror jag kan väcka nyfikenhet hos dem som inte känner till oss, men även hos de som redan är kunder hos oss idag, säger Anna Nordkvist på Stockholm Globe Arenas

- Att delta på en mässa kräver mycket, både före, under och efter. Genom detta samarbete utnyttjar vi våra gemensamma erfarenheter och kompetenser på ett sätt som jag tror gynnar både oss i montern och mässbesökaren, menar Maria Johansson på Stockholm City Conference Centre.    
             

För ytterligare information besök oss i monter F04:51 eller kontakta:

Maria Johansson, Director of Sales, Stockholm City Conference Centre 08-506 166 59

Kenth Larsson, Director of Sales & Marketing, Stockholm Waterfront Congress Centre 08-505 066 10

Anna Nordkvist, Sales & Business Developer Event Sales, Stockholm Globe Arenas 08-600 93 49

Jörgen Bergström, Business Manager Congresses & Guest Events, Stockholmsmässan 08-749 43 88

Mats Svensson, Marketing Executive, Sture Exhibitions & Events 08-586 159 30 
   

Om Stockholm Globe Arenas ( www.globearenas.se )

Stockholm Globe Arenas genomför varje år ca 300 evenemang och tar emot 1,4 miljoner besökare i arenorna Ericsson Globe , Annexet, Hovet och Söderstadion. Företaget har 65 heltidsanställda och ägs av AEG Facilities - ett internationellt företag med världsomspännande nätverk av arenor.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.