2022-10-31 07:41Pressmeddelande

Stockholm Live öppnar ny utomhusscen

- ”Betongparken” blir Stockholms nya evenemangsarena med plats för 5000 åskådare

 

Till våren 2023 öppnar Stockholm Live en ny utomhusscen med plats för 5000 åskådare. Arenan, som har fått namnet Betongparken, kommer att ligga utanför södra sidan av Tele2 Arena. Betongparken blir en sommarscen som nyttjas mellan maj och september.

 

”Det behövs fler spelplatser i Stockholm då efterfrågan är stor och med Betongparken är vi glada över att kunna addera en grym utomhusscen med ett åskådarantal som inte riktigt finns i Stockholmsområdet just nu”, säger Rasmus Fursäter, Försäljningsansvarig för evenemang på Stockholm Live. ”Med en utomhusscen direkt utanför Tele2 Arenas södra sida kan vi erbjuda en hel del artister en riktigt bra spelplats i sommar. De första konserterna för sommaren är redan bokade och fler kommer tillkomma löpande under vintern och våren”.

 

Betongparken kommer vara ett inhägnat utomhusområde om 5700 kvm mellan de två stora entrétrappporna utanför södra sidan av Tele2 Arena. Evenemangsområdet är utomhus men Tele2 Arenas bekvämligheter såsom toaletter och serveringsplatser kommer att nyttjas i kombination med barer och serveringsplatser utomhus. Betongparken kommer vara en fast spelplats mellan maj och september med egen entré och evenemangsbiljetter.

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. Vi driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.