2017-03-09 13:37Pressmeddelande

STOCKHOLM LIVE FÖRSTÄRKER MED SAMUEL LAULAJAINEN SOM NY CHEF FÖR CONCEPT & ANCILLARY

Stockholm Live har rekryterat Samuel Laulajainen som ny chef för Concept & Ancillary med ansvar att utveckla besökarupplevelsen i arenorna med fokus på mat & dryck samt övrig försäljning.

Samuel Laulajainen kommer senast från Scandic Hotels där han var Konceptansvarig. Samuel har under de senaste åren varit med och tagit fram de kända koncepten för Haymarket, Downtown Camper, Scandic Continental, Grand Central, Vasateatern, Scandic Malmen och Scandic Anglais med flera.

 

- Den här nya rollen är ett strategiskt initiativ från vår sida för att tillsammans med våra samarbetspartners utveckla arenaupplevelsen för alla våra besökare, främst inom mat och dryck, men även inom andra områden. Därför är vi både stolta och glada över att kunna välkomna Samuel att leda det arbetet. Samuels bakgrund och personlighet blir en viktig pusselbit för att nå framgång, säger Marie Lindqvist VD Stockholm Live.

 

- Jag är både stolt och glad över att få chansen att vara med och bygga varumärket Stockholm Live. För mig är det ett drömuppdrag att vidareutveckla live-upplevelsen för besökare till Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet, och att få möjligheten att kombinera min erfarenhet inom mat, dryck, service och konceptbyggande med mina intressen inom musik och sport, säger Samuel Laulajainen.  

 

Samuel Laulajainen börjar sin nya roll på Stockholm Live i mitten av april.

 

För mer information kontakta:

 

Daniel Stålbo, marknads- och kommunikationschef Stockholm Live

Tel: 08-6009352, e-post: daniel.stalbo@stockholmlive.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.