2014-05-06 10:50Pressmeddelande

STOCKHOLM GLOBE ARENAS SKRIVER NYTT SAMARBETSAVTAL MED INSPIRA.

Stockholm Globe Arenas skriver nytt samarbetsavtal med Inspira till juni 2018. Samarbetet omfattar både ett leverantörsavtal för städtjänster samt ett partneravtal.

Leverantörsavtalet avser fastighets- och evenemangsstädning vid Ericsson Globe, Hovet och Annexet och Tele2Arena. Partneravtalet omfattar ett bredare samarbete avseende exponering och aktiviteter för att stärka Inspiras varumärke samt evenemangsmöjligheter för Inspiras kunder vid Skandinaviens största evenemangsområde.

-        Valet att skriva nytt samarbetsavtal med Inspira är naturligt då samarbetet utökades under förra året till att även inkludera Tele2Arena. Städtjänsterna är avgörande för lyckade evenemang och det krävs både förmåga och kapacitet för att verka i denna miljö, säger Ninna Engberg, VD på Stockholm Globe Arenas.    

Inspira har haft städuppdraget för Stockholm Globe Arenas sedan sommaren 2012 och har idag cirka 70 medarbetare som arbetar med städning och service på arenorna alla dagar året runt. Genom uppdraget har Inspria utvecklat en specialiserad organisation för arenor och gallerior, ett verksamhetsområde som Inspira kommer fortsätta att utveckla.    

-    Det är ett unikt uppdrag som ställer stora krav på flexibilitet, bemanningskapacitet och service till besökare och arrangörer på arenorna. Vi är mycket stolta och glada över förtroendet och möjligheten att utveckla samarbetet långsiktigt. Vårt mål och inspiration är att bidra till att alla besökare får en arenaupplevelse i världsklass. Oavsett om det är en stor konsert med en världsartist eller en hockeymatch. Det skapar starkt engagemang i hela företaget säger Joakim Markovits VD på Inspira.    

För mer information kontakta:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas, Tel: 08-600 93 52  Mail: daniel.stalbo@globearenas.se

Joakim Markovits, VD på Inspira, Mail: joakim.markovits@inspira.se

Om Stockholm Globe Arenas 

Stockholm Globe Arenas bedriver verksamheten på de fyra arenorna Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet, Annexet, samt attraktionen SkyView. Hit kommer du för att uppleva evenemangen live, antingen det handlar om världsartister som Lady Gaga, Avicii och Metallica, megaevenemang som Sonisphere och Nitro Circus, eller sportevenemang som Ishockey-VM och XL-galan. Några av Sveriges främsta lag har sin hemmaarena hos oss - Hammarby Fotboll, Djurgården Fotboll, DIF Hockey och AIK Hockey. Med närmare 300 evenemang och 2 miljoner besökare per år är vi det i särklass största och mest flexibla evenemangsområdet i norra Europa.  www.globearenas.se

 

Om Inspira

Vi erbjuder premiumtjänster inom städning och arbetsplatsservice lokalt, regionalt och nationellt. Vi utgår från kundens miljö och arbetar i huvudsak inom tre områden. Arbetsplatser, handelsplatser och publika platser. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 240 mkr och sysselsätter 750 medarbetare. Vi ska växa med kvalitet i allt vi gör genom ledstjärnorna kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och hållbarhet.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.