2020-09-14 12:06Pressmeddelande

Stockholm Globe Arenas och Taxi Stockholm ingår samarbetsavtal för att utveckla servicen till evenemangsbesökare

Stockholm Globe Arenas och Taxi Stockholm tecknar ett samarbetsavtal om utveckling av besökarservicen vid större evenemang i Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet eller Annexet.

- Det är välkänt enkelt att ta sig till vårt arenaområde med kollektivtrafiken, men för att förbättra servicen för de som ändå önskar åka taxi till och från våra evenemang så känns det nu bra att få in en sån kompetent partner som Taxi Stockholm för att utveckla denna del av besökarupplevelsen ytterligare, säger Stefan Gustavsson, försäljningschef på Stockholm Globe Arenas.

Efter en testperiod i vintras där Taxi Stockholm samarbetade med Stockholm Globe Arenas gällande taxilogistik till och från evenemang vilket resulterade i en utvecklad trafiksituation på området, och en förbättrad service till evenemangsbesökare, fortsätter nu samarbetet i ett avtal som sträcker sig till och med december 2017.

– Vi har en lång erfarenhet av att skapa bra lösningar vid stora evenemang och vi har stor kapacitet och en utvecklad trafikledning. Jag tycker att det är ansvarsfullt av Stockholm Globe Arenas att samarbeta med oss för att skapa en bättre helhetsupplevelse för sina besökare, säger Lars Strömberg, VD på Taxi Stockholm.

För ytterligare information:

Daniel Stålbo, Marknads- & kommunikationschef, Stockholm Globe Arenas
Tel: 08-600 93 52
Mail: daniel.stalbo@globearenas.se

 

Natalia Santos, Pressansvarig, Taxi Stockholm
Tel: 070-788 27 00
Mail: natalia.santos@taxistockholm.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.