2016-03-18 13:29Pressmeddelande

Stockholm Globe Arenas förlänger samarbetet med Champagne Taittinger och Fondberg

Fondberg och Stockholm Globe Arenas AB har ingått ett femårigt exklusivt partneravtal för försäljning och marknadsföring av Taittinger champagne i Stockholm Globe Arenas samtliga arenor.

Besökarna till Stockholm Globe Arenas evenemang kommer att kunna njuta av den berömda Taittinger champagne i alla restauranger i Hovet, Annexet, Ericsson Globe, Tele2 Arena samt i Skyview, liksom i Taittinger Champagne Lounge och Champagne barer i arenorna.

Vi på Fondberg är väldigt nöjda med att förlänga vårt lyckade samarbete med Stockholms ledande arenor och personalen på Stockholm Globe Arenas, säger Markku Ropponen, COB, Fondberg. 

Fondberg & Co har varit samarbetspartners till Stockholm Globe Arenas under många år och liksom många av våra andra partners väljer de att fortsätta sitt samarbete med oss. Vi förnyar vårt avtal med 5 år vilket gör oss glada och stolta, säger Stefan Gustavson, Sales Director, VP Global Partnership  

 

För mer information, kontakta:
Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas
Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@globearenas.se

Markku Ropponen, COB, Fondberg
Tel: +46 70 855 33 44, e-post: markku.ropponen@fondberg.se


 

Om Champagne Taittinger 

Champagnehuset Taittinger, med anor från 1734, är välkänt för sin höga kvalitetschampagne inklusive den berömda prestigechampagnen Comtes de Champagne.

Om Fondberg & Co

Fondberg & Co har varit och är en av de ledande svenska företag som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden både via Systembolaget och för Horeca sedan 1975.

Om Stockholm Globe Arenas
Stockholm Globe Arenas driver Skandinaviens största evenemangsområde med de fyra arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena samt världsattraktionen SkyView. Varje år besöker över 2 miljoner människor närmare 300 idrotts- och underhållningsevenemang på vårt område. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss - Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet. Stockholm Globe Arenas är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information, se www.globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.