2016-11-07 13:34Pressmeddelande

Stockholm Globe Arenas blir Stockholm Live

Stockholm Globe Arenas lämnar det gamla och lanserar idag ett nytt företagsnamn och en ny visuell identitet. Det nya namnet och varumärket för företagets all verksamhet i arenorna Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet, Annexet och attraktionen Skyview blir Stockholm Live.

- Eftersom vi idag har fler arenor och ett brett tjänsteutbud är denna förändring ett naturligt steg för oss att ta, speciellt efter öppnandet av Tele2 Arena. Detta för att inte för starkt kopplas till endast en av våra arenor. Med Stockholm Live som avsändare kommer vi på ett mer relevant sätt att kunna berätta om vår bredd i både arena- och tjänsteutbud i dialogen med arrangörer, partners och besökare, säger Daniel Stålbo, marknads- och kommunikationschef på Stockholm Live och tillägger;

 

 - Enkelt sagt så bidrar denna förändring till att vi nu heter vad vi är. I dag är vi ett företag fokuserat på arenaupplevelser i våra fyra hus. I samarbete med arrangörer och partners kan vi  erbjuda minnesvärda live-upplevelser för våra många besökare.

 

Som ett led i lanseringen av Stockholm Live byter AB Stockholm Globe Arenas även företagsnamn till Stockholm Live AB. Den nya domänen för biljettköp till alla evenemang på arenorna och övrigt tjänsteutbud som erbjuds blir från idag www.stockholmlive.com.

 

 

 

För mer information, kontakta:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Live AB

Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@stockholmlive.com

 

 

 

Om Stockholm Live AB

Stockholm Live driver arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena samt världsattraktionen Skyview som tillsammans utgör Nordens största evenemangsområde. Varje år besöker 2 miljoner människor Stockholm Lives arenor genom de 300 idrotts- och underhållningsevenemang som arrangeras här. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang, med 140 arenor och 30 000 medarbetare. 
För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.