2015-09-16 12:14Pressmeddelande

Stockholm Globe Arena förstärker

Elin Forsbring blir chef för evenemangsproduktionen. Hennes nya titel är Head of planning & production. – Mitt jobb blir att säkerställa så att våra arrangörer får en leverans från oss som håller världsklass, säger hon.

Det innebär allt från planering av ett evenemang till scenbyggen och genomföranden.

– Jag ser mig som en förlängd arm till våra projekt och produktionsledare, som även ska se till att rätt person är på rätt plats vid rätt tillfälle och att allt flyter på, säger Elin Forsbring, och fortsätter:

– Jag har stor respekt för all den kunskap personalen har, nu är det de som får lära mig. Vad jag kan bidra med är lång ledarerfarenhet. Jag drivs av att leda och coacha andra till framgång.

Med 300 produktioner per år, med allt från ishockey, till allsvensk fotboll, till världsartister som U2 och Eurovisionsfinal så krävs en minutiös personalplanering, och god logistik.

– Vi också en mängd olika underleverantörer under varje event, och även den biten är jag ytterst ansvarig för. För att vi ska få nöjda kunder och kunden nöjda besökare, då krävs det att också underleverantörerna är en del i teamet och levererar högsta kvalitet.

Elin Forsbring kommer närmast från optikerbranschen där hon senast var nordisk försäljningschef.

För mer information, kontakta:

 

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas

Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.