2016-07-04 12:32Pressmeddelande

Spring Wine & Spirits ny officiell dryckespartner till Stockholm Globe Arenas.

Stockholm Globe Arenas har ingått ett strategiskt samarbete med Spring Wine & Spirits som blir ny officiell dryckespartner till arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena. Det nya treåriga avtalet gör Spring Wine & Spirits till exklusiv leverantör alkoholfria viner, vin, mousserande vin och spritdrycker.

Stockholm Globe Arenas har ingått ett strategiskt samarbete med Spring Wine & Spirits som blir ny officiell dryckespartner till arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena. Det nya treåriga avtalet gör Spring Wine & Spirits till exklusiv leverantör alkoholfria viner, vin, mousserande vin och spritdrycker.

  • En viktig del av våra besökares upplevelse hos oss är mat och dryck, därför är vi väldigt glada och stolta över att vi har breddat vårt redan framgångsrika samarbete med Spendrups genom att nu skriva ett treårigt avtal med Spendrups dotterbolag, Spring Wine & Spirits. Genom detta nya avtal säkerställer vi lika hög kvalitet på produkterna, leveranser och servicen inom vin och sprit, som vi sedan tidigare har inom vatten, öl och cider, säger Stefan Gustavson, Sales Director på Stockholm Globe Arenas.

Genom det nya samarbetet med Spring Wine & Spirits kommer alla arenornas restauranggäster att få tillgång till ett noga utvalt dryckessortiment inom vin och sprit från alla världens hörn. 

  • Att ingå ett samarbetsavtal med Stockholm Globe Arenas, Sveriges mest välbesökta arenaområde, är särskilt roligt för oss, då vi får medverka till att förhöja besökarnas upplevelse. Samtidigt har det varit viktigt för oss att välja en partner som står för ett ansvarsfullt användande av alkohol och som vill främja en sund alkoholkultur, så att våra drycker säljs och exponeras i rätt sammanhang, säger Christof von Heincz, Business Director på Spring Wine & Spirits.

 

 

För mer information kontakta gärna:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef, Stockholm Globe Arenas, tel: 08-600 93 52

Christof von Heincz, Business Director, Spring Wine & Spirits, tel 08-672 77 91

 

 

Om Spring Wine & Spirits AB

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt 2014 till Årets Importör av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har ca 25 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB och bolagen arbetar nära tillsammans framförallt avseende försäljning och distribution. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget. Spring Wine & Spirits representerar ett 80-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. Bland de största varumärkena i portföljen hittar man bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Codorníu, Barefoot Wines, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum. www.springwine.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.