2020-01-31 14:36Pressmeddelande

Sommarjobbsmässan på Tele2 Arena 4 februari

På tisdag den 4 februari är det åter dags för Sommarjobbsmässan på Tele2 Arena, där ungdomar mellan 16 och 21 år har möjlighet att få information om och söka sommarjobb. Mässan arrangeras av Hammarby Fotboll i samarbete med Stena Fastigheter och Stockholm Stad.

Närmare 30 företag och organisationer medverkar och bland jobbmöjligheterna som erbjuds finns allt från reseledare till butiksjobb, kock, serveringspersonal, lager- och hantverksarbete eller trädgårdsskötsel. 

– Sommarjobbsmässan är ett oerhört bra initiativ för Stockholms unga, som vi är stolta över att kunna vara med och bidra till genom användningen av Tele2 Arena som plats för mässan, kommenterar Daniel Stålbo, Marknads-och kommunikationsdirektör på Stockholm Live.

Mässans öppettider är tisdagen den 4 februari 17-19. För mer information och anmälan, se https://samhallsmatchen.se/projekt/sommarjobbsmassan

 

Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.