2024-06-17 06:00Pressmeddelande

Sommarens scenprogram för Mosebacketerrassen klart

Mosebacke Live

Mosebacketerrassen, en del av Södra Teatern och Stockholm Live kan nu presentera scenprogrammet för sensommarens konserter. Med utsikt över hela Stockholm drar konserterna som går under samlingsnamnet ”Mosebacke Live” varje år en stor publik och har blivit synonymt med sensommar i Stockholm. Bland årets artister finns Deportees, Melissa Horn, Eldkvarn samt Svenska Akademien & Looptroop Rockers.

Precis som vanligt kickar sommaren på Mosebacketerrassen igång med populärt midsommarfirande signerat Patrik Arve och under hela juni, juli och augusti är uteserveringen och nattklubben den givna sommardestinationen i Stockholm. Dessutom finns populära Champagnebaren på våning 7 med stor terrass och fantastisk utsikt. 

Mosebacke Live, som i år samlar totalt 18 olika akter, inleds den 19 augusti då Viktor Norén är först ut. Indielegendarerna Shout Out Louds avslutar sommarens spelningar den 14 september.

– Som relativt nytillträdd ansvarig för Södra Teatern är det första gången jag får äran att presentera årets artister till Mosebacke Live, och det är verkligen en härlig mix av artister vi har i år. Södra Teatern är ett nöjespalats med flera scener året om, men det är något extra med sensommarkonserterna på Mosebacketerrassen med hela Stockholm som fond, säger Karin Sinclair, General Manager Södra Teatern.

Programmet för Mosebacke Live 2024 ser ut som följer.

21 juni – Midsommar på Mosebacketerrassen med Patrik Arve.

 

19/8 Viktor Norén
20/8 Tensta Gospel Choir

21/8 Jonathan Johansson

22/8 Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

23/8 Jill & The Johnsons, Chris Kläfford, Tennessee Tears

25/8 Eldkvarn

26/8 Eldkvarn

27/8 Eldkvarn

28/8 Lisa Ekdahl

29/8 Tingsek + speciell gäst

30/8 Svenska Akademien & Looptroop Rockers

31/8 Wilmer X

 

1/9 Cornelisdagen 2024

3/9 Eldkvarn

4/9 Deportees

5/9 Eric Gadd & Blacknuss

6/9 Måns Zelmerlöw

7/9 The Wannadies

10/9 Stefan Sundström

11/9 Melissa Horn
12/9 Melissa Horn

14/9 Shout Out Louds

 

För mer information:

Karin Sinclair, General Manager Södra Teatern, en del av Stockholm Live tel: 072-2035 007


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. Vi driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3,5 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 350 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.


Kontaktpersoner

Endast för mediafrågor
Presskontakt

Relaterad media