2015-06-30 12:03Pressmeddelande

Sanna vann en natt på toppen av Ericsson Globe

Sanna Kronsell, 27, hade en dröm. Att få sova en natt på toppen av Ericsson Globe i Stockholm. Nu är den uppfylld efter en natt i en av Skyviews gondoler. ”Men jag sov inte så mycket. Det kändes som slöseri med tid”, säger hon.

Det tillfälliga hotellrummet hade Airbnb och Stockholm Globe Arenas fixat genom att inreda gondolen i Skyview till ett rum för en natt. I hård konkurrens med drygt 2 000 personer vann Sanna Kronsell den unika övernattningen.

Upplevelsen delade hon med sin flickvän Anna Andersson, 35.

– Det är lätt det häftigaste jag gjort, någonsin, är hennes betyg.

– Jag ville överraska henne med något särskilt, och det gjorde jag, säger Sanna Kronsell, mycket nöjt.

Så här såg deras kväll ut:

Rundvandring på Tele 2 Arena. Därefter tre rätters middag i mittcirkeln av planen på Tele2 Arena. Under maten bjöds paret en privat konsert signerad den svenske artisten Nicky William. Efter en tur i en gondol med Stockholmsguide åkte de upp till toppen av Ericsson Globe. Tidigt i morse serverades paret frukost på sängen.

– När man kom upp och såg ut över Stockholm i 360 grader, och var helt ensam, Det var magiskt. Vi hade sådan tur med vädret också, det var en jättefin solnedgång med luftballonger som åkte förbi, säger Sanna Kronsell.

Chansen att få sova på toppen av Ericsson Globe i en av SkyViews gondoler, inredd som ett sovrum, var något helt unik.

– Det var en bra idé, som jag inte kunde säga nej till när Airbnb presenterade den. Men det krävdes en hel del jobb för att få till det. Därför känns det extra roligt att våra nattgäster var så nöjda, säger Daniel Stålbo, marknadschef Stockholm Globe Arenas.

För mer information, kontakta:

 

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas

Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.