2018-05-07 13:03Pressmeddelande

Rekord på rekord för Metallica i Ericsson Globe

Rekord på rekord för Metallica i Ericsson Globe
 

I lördagskväll slog Metallica Filips och Fredriks fyra år gamla publikrekord i Ericsson Globe och tog därmed tillbaka förstaplatsen de hade 2009, som den största publikmagneten någonsin.

Ikväll var det dags för ett nytt rekord igen för Metallica, 17 303 personer kom till Ericsson Globe för att hylla sina rockhjältar. Kvällens rekord möjliggjordes genom att produktionen optimerades för att ytterligare maximera kapaciteten.

Kvällens spelning är den sista i Sverige under den pågående turnén WorldWiredTour. 

Om Stockholm Live
Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen Sky View i Stockholm samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.