2015-06-04 11:59Pressmeddelande

Övernatta i SkyView på toppen av Ericsson Globe

Drömt om att sova med hela Stockholm vid dina fötter? Nu har Du chansen. Stockholm Globe Arenas har tillsammans med Airbnb låtit inreda ett sovrum i en av SkyViews gondoler, attraktionen som går upp till toppen av Ericsson Globe. I en tävling som arrangeras av Airbnb kan en person vinna ett dubbelrum för en natts övernattning i SkyView gondolen, på toppen av Ericsson Globe.

Chansen är unik. Att få sova på toppen av Ericsson Globe i en av SkyViews gondoler, inredd som ett sovrum. Det kommer nog bara att hända en gång.

– Jag kunde inte säga nej när idén kom upp. Den är för bra för att inte genomföras. Alla vill ha den allra bästa utsikten över stan när man hälsar på i Stockholm, eller för den delen letar bostad här. Med den inredda SkyView gondolen har vi skapat sovrummet med oslagbar utsikt över Stockholm och tagit frukost på sängen till en helt ny nivå, säger Daniel Stålbo, marknadschef Stockholm Globe Arenas.

 

Tävlingen där det går att vinna en övernattning på toppen av Ericsson Globe startar idag och den 29 juni är dagen då övernattningen kommer att ske. Tävlingen arrangeras på airbnb.se där den inredda SkyView Gondolen även presenteras närmare.

– Airbnb är en marknadsplats för unika och personliga övernattningar, och att sova i en SkyView gondol på toppen av Ericsson Globe blir något utöver det vanliga, absolut en unik upplevelse, säger Andreas Stillborg, marknadsansvarig för Airbnb i Sverige.

 

Kvällen och natten i SkyViews är ”all inclusive” med både middag och frukost inkluderat. Middagen som ingår blir något utöver det vanliga då den kommer att serveras i mittcirkeln av planen på närmaste grannfastigheten Tele2 Arena. Och under middagen blir det en konsertspelning med hemlig artist med förmodligen den minsta publiken i Tele2 Arenas framtida historieskrivning. Två personer. Frukost serveras i sängen följande morgon, med oslagbar utsikt över huvudstaden.

 

Det finns några husregler att vara uppmärksam på, om du vinner:

● Ingen guide kommer att vara med i gondolen under natten – så mörkrädda kan sluta läsa här.

● Ta gärna med en stjärnkikare.

● Om du behöver kissa under natten, ring ner till receptionen så skjutsar vi ner gondolen.

● Rädsla för höjder? Då är det antagligen inget för dig.

● Mobiltelefon mottagning är utmärkt på toppen av Ericsson Globe - passa på att ringa din mamma.

● Det finns inga grannar att klaga på.

 

För att deltaga i tävlingen om en unik natt på taket på Ericsson Globe i en av Skyviews gondoler:

  1. Gå in på airbnb.com och sök upp Skyview bland objekten i Stockholm. (länk: www.airbnb.se/night-at/SkyView)
  2. Klicka på Tävla.
  3. Skicka in ditt tävlingsdeltagande med motivering varför just du ska vinna innan 19 juni 2015.

För fullständiga tävlingsregler se www.airbnb.se. Vinnaren kommer att utses och kontaktas den 22 juni.

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.