2017-11-08 13:50Pressmeddelande

Ny pizzeria på Hovet

Lagom till att hockeysäsongen för de båda hemmalagen DIF och AIK har startat, öppnas nu en riktig pizzeria på Hovet.

Från och med den 15 november kommer rykande färska pizzor att serveras ifrån Pizza-Zone. Bakom den nya pizzerian står Stockholm Live och Stureplansgruppen Arena Catering, som ansvarar för all restaurangverksamhet på Ericsson Globe, Hovet och Annexet.

– Det är roligt att vi tillsammans med Stockholm Live kan bredda matutbudet för besökarna på Hovet, med nybakade pizzor, säger Lena Snygg, vd på Stureplansgruppen Arena Catering. Jag är jätteglad att vi nu kan öppna Pizza-Zone, och det bästa av allt är att vi även kommer att kunna buda ut pizza till våra barer, säger Lena.

Pizza-Zone återfinns på Hovet direkt vid entré 11.

För mer information, kontakta Lena Snygg på 070-6741002


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.