2017-05-17 13:05Pressmeddelande

Ny coffee shop öppnas i Friends Arena

Från och med den här veckan kan alla besökare få riktigt gott kaffe när de besöker Friends Arena då Stockholm Live, som driver arenan, tillsammans med partnern Zoéga öppnar en helt ny coffee shop med ett brett utbud av olika kaffevarianter.

- Svenskarna är ett kaffeälskande folk och det finns ju kaféer i vartenda gathörn, så därför är det ganska naturligt att det ska gå att få espresso eller en caffe latte även på Friends Arena, säger Samuel Laulajainen, Head of Concept & Ancillary på Stockholm Live. Vi vill helt enkelt komplettera vårt mat- och dryckesutbud med ett mer renodlat kaffeställe.

I coffee-shopen, som finns i närheten av entré A, kommer förutom kaffe även att finnas bullar, kakor och annat som hör en riktigt god fika till.

 

OM STOCKHOLM LIVE

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.