2015-06-04 12:01Pressmeddelande

Nu kan Tele2 Arena-besökare beställa mat och dryck i mobilen!

Nu kommer besökare till Tele2 Arena kunna beställa och få mat smidigare och snabbare inne på arenan. Efter sommaruppehållet i Allsvenskan lanseras ”OrderUp” som funktion i Tele2 Arena-appen som möjliggör mat och dryckesbeställningar direkt i mobilen.

- Appen kommer att vara navet för utvecklingen av besökarupplevelsen på Tele2 Arena. Dagens funktioner med röstning och inlägg via sociala medier på storbildsskärmarna har tagits emot väl. Nu är det dags för nästa steg där vi med tjänsten OrderUp hoppas öka servicen och upplevelsen på arenan ytterligare, säger Daniel Stålbo, marknadschef Stockholm Globe Arenas.

OrderUp har utvecklats tillsammans med partnern Tele2 och i nära dialog med både Hammarby och Djurgården. Som första större arena i Sverige kan nu besökare på Tele2 Arena via Tele2 Arena-appen beställa och betala för sin mat och dryck direkt i mobilen. Därefter kan beställningarna direkt hämtas upp vid närmaste ”Pick Up-enhet” som blir de extra, mobila upphämtningsplatser som kommer att ställas ut runt om på arenan.

– Utmaningen att många vill beställa samtidigt i pauser och halvlekar under evenemanget är inte unik för Tele2 Arena, men vi har närmast unika förutsättningar i att hitta lösningar genom arenans WiFi- och mobilnät som är i särklass världens främsta. OrderUp-funktionen i Tele2 Arena-appen gör att våra besökare aldrig missar mer av ett evenemang än absolut nödvändigt och kommer att höja upplevelsen av hela arenabesöket, säger Oscar Klingensjö, chef för sponsorskap och event på Tele2.

OrderUp kommer att testas på olika platser på arenan efter allsvenskans sommaruppehåll, för att sedan rullas ut ytterligare på arenan under hösten.

För att beställa och betala för mat och dryck via mobilen och ”Order Up” i Tele2 Arena-appen:

  1. Koppla upp dig mot Tele2 Arenas trådlösa wifi
  2. Ladda ner Tele2 Arena-appen eller uppdatera till den senaste versionen som släpps i slutet av juni
  3. Gå till Mat & dryck i appen och registrera dig – behöver endast göras vid första köptilfället.
  4. Fyll i var du sitter på arenan och gör din beställning.
  5. När din order har lagts är det bara att gå till närmaste mobila upphämtningsställe ”Pick Up” och hämta dina varor.

 

För mer information/Presskontakt:

Daniel Stålbo, Marknads- och Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas, 073-377 59 52
Oliver Carrà, Presschef Tele2 Sverige, 070-426 40 06


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.