2019-10-30 14:29Pressmeddelande

November blir Min Stora Dag-månad i Stockholm Lives arenor

Stockholm Live har under de senaste 10 åren samarbetat med välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag genom att stötta organisationens verksamhet och sprida kunskap om deras viktiga arbete till allmänheten. Stockholm Live har även hjälpt organisationen med en egen loge i Ericsson Globe, där barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan uppleva evenemang på ett avslappnat och stressfritt sätt.

I november månad kommer Stockholm Live att fokusera extra på samarbetet med välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag genom att arenorna Ericsson Globes, Tele2 Arenas, Hovets och Annexets medieplattformar under denna period kommer fokusera extra på budskap från, och insamling till, organisationen.

– Stockholm Lives stöd har genom åren bidragit till mycket glädje för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Vi är så oerhört tacksamma för deras stora engagemang och väldigt glada över att de nu dessutom gör en extra kraftsamling under november månad. Deras insatser gör skillnad och kommer hjälpa oss skapa fler kraftgivande Stora Dagar för ännu fler behövande barn, säger Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane.

Under perioden kommer information om det viktiga arbete Min Stora Dag gör för att skapa glädje hos barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser i Sverige att synas överallt i arenorna samt även på Ericsson Globes fasad. Dessutom kommer besökare som handlar i arenornas kiosker på ett enkelt sätt kunna skänka en gåva till Min Stora Dag.

Det kommer även att ordnas en auktion av två biljetter på bästa plats inklusive en 3-rätters middag till Mia Skäringers utsålda föreställning i Ericsson Globe 14 november, där auktionssumman oavkortat går till Min Stora Dags insamling.

OM MIN STORA DAG


Stiftelsen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.  Idag finns det cirka 200 000 barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser i Sverige. Min Stora Dags vision är att alla dessa barn ska få en Stor Dag. Läs mer på www.minstoradag.org


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.