2013-06-05 10:21Pressmeddelande

NÖJESGUIDEN GÖR WEBB-TV I SKYVIEW

I sommar sänder Nöjesguiden webb-tv-serien 8 minuter som utspelas helt och hållet i SkyView, på toppen av Ericsson Globe. I serien, som har premiär nu på fredag den 7 juni, kommer tittarna att få möta en rad kända personligheter i ett minst sagt annorlunda intervjuformat. Programledare för 8 minuter är Christopher Garplind och Sebastian Nowacki som tidigare har medverkat i en rad rörliga produktioner för Nöjesguiden. Namnet 8 minuter kommer sig av den tid Christopher och Sebastian har på sig att ta reda på allt de vill veta om sina gäster.

I det första avsnittet möter vi Anton Ewald som är aktuell med sin debut-EP ”A”. Under sommaren kommer vi sedan att få möta bland andra Regina Lund Stefan Löfven Lorent z & akaria och Lotta Lundgren . Programmet är en samproduktion mellan Nöjesguiden och Stockholm Globe Arenas.

-  SkyView är en av Stockholms mest populära turistattraktioner, men samtidigt är den fortfarande en väl bevarad hemlighet för många stockholmare. Vår förhoppning är att samarbetet med Nöjesguiden ska väcka nyfikenhet och intresse, säger Johan Seidefors, marknadschef på Stockholm Globe Arenas.

Här finns det första avsnittet att titta på:  http://sprend.com/download.htm?C=5d2b712d1bbb4690b4215e8eb91df2e6

Nöjesguiden är med 150 000 läsare Sveriges största gratistidning inom populärkultur. Lokala redaktioner för både tidningen och webben finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tidningen distribueras i gallerior, restaurangmiljöer och runt mötesplatser. Online når nojesguiden.se cirka 100 000 i veckan, och slog nyligen trafikrekord med 267 000 unika besökare under en och samma vecka.

För mer information, vänligen kontakta:

Vendela Lundberg, Nöjesguiden, 070-560 4846, vendela.lundberg@nojesguiden.se

Johan Seidefors, marknadschef Stockholm Globe Arenas, 08-600 93 52,  johan.seidefors@globearenas.se

 

             
Stockholm Globe Arenas ansvarar för driften av de fem arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet, Söderstadion, Tele2 Arena (2013), samt attraktionen SkyView. Arenorna gästas årligen av världsartister som Lady Gaga, Celine Dion, Avicii och Rihanna. Dessutom genomförs stora idrottsmästerskap som Inomhus-EM i friidrott, Basket-EM och Ishockey-VM, samt megaevenemangen Monster Jam och NHL-premiären. Med cirka 300 genomförda evenemang per år och 1,5 miljoner besökare är evenemangsområdet i särklass det största och mest flexibla i norra Europa. www.globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.