2019-11-14 14:30Pressmeddelande

Michael Bengtsson ny försäljningschef på Stockholm Live

Från och med den 2 januari blir Michael Bengtsson ny Sales Director Global Partnerships på Stockholm Live med ansvar för verksamhetens partnerförsäljning och hospitality. Michael kommer närmast från en tjänst som ansvarig för global affärsutveckling inom EF-koncernens B2B-avdelning, Corporate Solutions, och har sedan tidigare även lång erfarenhet av evenemangsbranschen internationellt. Bland annat har han varit försäljningschef för Asientouren i golf (PGA Federation), och byggt upp den kommersiella verksamheten kring den internationella musikfestivalen Wonderfruit.

– Vi är mycket glada att Michael med sin breda internationella erfarenhet ansluter till oss på Stockholm Live. Vi har unika rättigheter i våra fem stora arenor i Stockholm och ser fram emot att utveckla nya innovativa samarbeten med befintliga och nya samarbetspartners under Michaels ledning, kommenterar Marie Lindqvist, vd för Stockholm Live.

– Jag ser fram emot att få bidra till Stockholm Lives fortsatta utveckling och ser en enorm potential att göra det genom att få fler varumärken att möta sina målgrupper på de över 300 evenemang som årligen äger rum på Stockholm Lives arenor, säger Michael Bengtsson. Liveupplevelsen är unik, och därför erbjuder den en oöverträffad möjlighet till engagemang genom rätt aktivering.

I samband med Michaels tillträde kommer den nuvarande försäljningschefen Stefan Gustavson gå vidare till en roll som ansvarig för bolagets affärsutveckling som Strategic Growth Director.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.