2010-12-09 09:44Pressmeddelande

LYS UPP IDOL-FINALEN MED SVERIGES FÖRSTA ARENA-APP

Glöm tändare och glowsticks – 2010 lyfter publiken taket på Ericsson Globe med mobiltelefoner som blinkar i takt med musiken som pumpar från scen. Arena-appen släpps nu på fredag då idolfavoriterna Minnah och Jay möts i Ericsson Globe för att avgöra vem som vinner Idol 2010.

Sveriges första arena-app har tagits fram av Stockholm Globe Arenas som en liten hjälpande guide i arenabesökarnas ficka. För förutom att kunna lysa upp i takt med musiken tipsar appen om förmånliga erbjudanden på arenaområdet, och innehåller kartor över alla arenor.

- Vi vill ge besökarna ett mervärde och en extra hjälpande hand. Och beatlampan förhöjer upplevelsen, ett substitut för glowsticks och tändare, säger Ninna Engberg, vd Stockholm Globe Arenas.

Appen finns både för iPhone och Android, men beatlampan finns än så länge bara för iPhone. Och på båda appar kan den som är ute efter en trevlig upplevelse söka och köpa biljetter till kommande evenemang – ett perfekt sätt att slippa ifrån julklappshetsen, ge bort upplevelser till jul, direkt via mobilen. 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.