2017-06-01 12:44Pressmeddelande

Korvgubbens blir ny officiell partner till Stockholm Live

Stockholm Live och Korvgubbens har ingått ett strategiskt samarbete som gör Korvgubbens till ny officiell partner. Det 3-åriga avtalet innebär att det anrika Linköpingsföretagets egen Finsenap och ketchup kommer att erbjudas alla hungriga besökare till Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet.

- För oss har det varit viktigt att hitta en partner som prioriterar hög kvalitet och utveckling. Vi är väldigt glada över att nu få möjligheten att erbjuda produkter från Korvgubbens, med sitt fokus på bra råvaror och med lokal produktion i Östergötland, till alla våra besökare, säger Stefan Gustavson, försäljningschef på Stockholm Live.

Korvgubbens produktion är lokalt producerad i Östergötland sedan 1953 och är kända för sin höga kvalitet och användande av genuina råvaror. 

- Vi är oerhört stolta att som litet företag få bli en viktig del i Stockholm Live och de stora arenorna. Att vi fått äran att ingå ett samarbete med Stockholm Live visar bara på att hög kvalitet lönar sig, säger Per Lindqvist, delägare på Korvgubbens.

För mer information kontakta:

Daniel Stålbo, kommunikationschef Stockholm Live, e-post: daniel.stalbo@stockholmlive.com

tel: 08-600 93 52

Per Lindqvist, delägare Korvgubbens, e-post:pli@ewgroup.se, mobil: 070-332 33 82


Om Korvgubbens

Korvgubbens finsenap har funnits sedan 1953 som då tillverkades av en man som ägde en korvkiosk. Idag är Korvgubbens ett livsmedelsföretag som tillverkar ketchup och senap under varumärket ”Korvgubbens” och ingår sedan 2016 i Germundia Holding AB:s koncern. www.korvgubbens.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.