2015-12-15 13:23Pressmeddelande

Julbord för 200 på Tele2 Arena gjorde skillnad

Den 3 december serverades julbord på Tele2 Arena till cirka 200 personer som på ett eller annat sätt är utsatta i samhället. För arrangemanget stod Stockholm Globe Arenas tillsammans med Levy Restaurants och Coca Cola. Julbordet anordnades tillsammans med Stockholm Stadsmission - en ideell förening som hjälper människor att bygga upp en tro på sin egen förmåga och återta makten över sina liv.

Julen är för många en tid för umgänge med familj och vänner där maten är en central punkt, men för alla är inte det en självklarhet. Därför välkomnades dessa utsatta människor till ett julbord där stora som små kunde njuta av god mat, umgänge och värme.

-       Vi ville dela med oss av den glädje och kärlek som julen innebär och genom detta initiativ se till att dessa människor kände sig sedda, ompysslade och fick en minnesvärd upplevelse. Många av gästerna hade aldrig tidigare varit på restaurang och inte heller ätit ett julbord, det gjorde det ännu mer speciellt för oss att välkomna dem,säger Fredrik Nilsson, General Manager Levy Restaurants på Tele2 Arena.

Julbordet fick ett väldigt varmt mottagande och personal såväl som gäster fick förhoppningsvis ett minne att bära med sig under lång tid.  

För mer information, kontakta:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas

Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.