2023-10-31 08:00Pressmeddelande

Johan Mägi ny Commercial Director hos Stockholm Live

Johan Mägi Stockholm LiveJohan Mägi Stockholm Live

- Blir ansvarig för att utveckla partner- och premiumaffärer

Johan Mägi blir ny Commercial Director hos Stockholm Live med ansvar för utveckling och försäljning av partneraffärer och premiumutbudet på Stockholm Live’s samtliga arenor – Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet, Annexet och Södra Teatern. Johan kommer närmast från rollen som Commercial Development Director på Apollo.

- Efterfrågan på riktiga upplevelser och möten är större än någonsin. Stockholm Live har den starkaste portföljen arenor i Norden, med hela bredden av utbud, från de största artisterna och bästa lagen till konferenser och småskaliga, specialsydda produktioner. Jag ser fram emot att utveckla de partnerskap som kan skapas i denna speciella miljö och att med ett bredare utbud av premiumtjänster möjliggöra fler att uppleva live på ett helt nytt sätt, säger Johan Mägi.

Johan har en lång bakgrund av kommersiella ledarroller inom resebranschen med bred erfarenhet av partnerskap, försäljning och tjänsteutveckling, bland som ansvarig för SAS lojalitetsprogram EuroBonus, SAS och SJs kommersiella partnerskap och ombordservice. Johan startade på Stockholm Live 1 oktober och ingår i Stockholm Live’s ledningsgrupp.

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. Vi driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.