2012-07-04 09:34Pressmeddelande

Jeff Dodds klar som huvudtalare till Branschforum 2012 – Europas största sponsrings- och evenemangskonferens

Jeff Dodds, Executive Director of Brand and Marketing Communications, Virgin Media är nu klar för Stockholm och årets upplaga av Branschforum 2012. 

Nu är hela programmet för Branschforum 2012 klart och vi är mycket glada att kunna presentera Jeff Dodds, Executive Director of Brand and Marketing Communications, Virgin Media som en av våra huvudtalare i årets upplaga av Branschforum. Jeff Dodds kommer att berätta om hur Virgin arbetar med sponsring ur ett affärsperspektiv med en självklar association för de värden som ägaren Richard Branson står för och som genomsyrar hela Virgin.

Jeff Dodds är bland annat mannen bakom ett av nutidens mest uppmärksammade och välutvecklade sponsringssamarbete med friidrottstjärnan Usain Bolt. Satsningen kommer vi att få se mer av under sommar-OS i London och sedan få projektet presenterat på Branschforum.

Branschforum arrangeras för andra gången av Stockholm Globe Arenas, Sponsrings & Eventföreningen och Stockholm Event Network (ett nätverk inom Stockholm Visitors Board). Arrangörerna har med detta forum skapat en plattform förevenemangs- och sponsrings­branschens aktörer. Detta internationella, årliga forum ska inspirera, utveckla och skapa nya affärsmöjligheter för beslutsfattare som jobbar professionellt med sponsring, större möten och evenemang. Årets talarlista består av både internationella och svenska talare. För komplett program, besök branschforum.com

Kort fakta om Branschforum 2012

Datum: 4-5 september, 2012

Plats: Annexet, Ericsson Globe

Läs mer på www.branschforum.com

För mer information, kontakta gärna:

Marie Lindqvist , kommunikationschef, Stockholm Globe Arenas, 08-600 93 52, marie.lindqvist@globearenas.se

Niklas Birgetz , vd, Sponsrings & Eventföreningen, 070-782 68 16, niklas.birgetz@sefs.se

Elisabet Elmsäter Vegsö , Stockholm Visitors Board, Stockholm Event Network, 08-508 28 592, elisabet.elmsater@stockholm.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.