2013-12-23 11:40Pressmeddelande

HAMMARBY BANDYS MATCH MOT VÄNERSBORG FLYTTAR TILL ZINKENSDAMM, NY BANDYFEST MED REPRIS PÅ SM-FINALEN PÅ TELE2 ARENA 10 JANUARI

Den planerade Bandyfesten på Tele2 Arena den 14 december med Hammarby-Vänersborg som huvudmatch flyttas till Zinkensdamms IP. Biljettköpare till lördagens Bandyfest på Tele2 Arena kommer att kunna använda dessa till två evenemang istället - både lördagens matcher på Zinkensdamm och även till ny Bandyfest den 10 januari då Hammarby Bandy spelar mot Sandviken på Tele2 Arena.

rsaken till att lördagens planerade Bandyfest på Tele2 Arena flyttas till Zinkensdamms IP är att det förberedande arbetet med isläggning och istester som behövde ske inför evenemanget försenats på grund av branden på Tele2 Arena i söndags. 

- De första signalerna var att vi trots söndagens brand skulle hinna klart men att vi på grund av brandens efterarbete fick förseningar som gör att vi inte kommer hinna med både isläggning och istester. Självfallet är detta tråkigt när vi sett fram mot en Bandyfest nu på lördag. Vi har haft bra samtal med Hammarby och är glada över att kunna bjuda Bandyfestens biljettköpare till att nyttja sina biljetter både vid lördagens matcher på Zinken men även till en ny Bandyfest när Hammarby tar emot Sandviken på Tele2 Arena 10 januari, säger Ninna Engberg VD Stockholm Globe Arenas. 

Alla som har köpt biljett till lördagens evenemang på Tele2 Arena erbjuds att göra återköp där de har köpt biljetten, eller att nyttja sin biljett för entré både vid lördagens match på Zinkensdamms IP och även den 10 januari då Hammarby kommer att möta SAIK Bandy på Tele2 Arena, en repris på SM-finalen. 

Det planerade evenemanget Bandyfesten den 14 december innehöll tre matcher med Hammarby Bandy; kl. 11.00 U20 Hammarby-Vänersborg, kl. 15.15 herrar Hammarby-Vänersborg och kl. 18.15 damer Hammarby-AIK. Samtliga dessa matcher flyttas till Zinkensdamm, herrarna kl. 15.15, damerna kl. 17.45 och U20 kl. 20.00. 

Dagen efter Bandyfesten den 14 december planerades Tele2 Arena vara öppen för allmänhetens åkning på isen. Detta evenemang kommer istället att flyttas till den helgen 4-5 januari med fri åkning på Tele2 Arena. 

För mer information, kontakta: 

Daniel Stålbo, kommunikationschef Stockholm Globe Arenas 

Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@globearenas.se 

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.