2017-12-12 13:53Pressmeddelande

Håkan Rossberg ny Senior Sales Manager på Stockholm Live

Håkan Rossberg har anställts som ny Senior Sales Manager på Stockholm Live där han ska jobba med att utveckla nya koncept och möjligheter för partners. Håkan har en gedigen bakgrund inom rättighetsförsäljning och kommer närmast från en roll som Affärsområdeschef för sport och spel på TV4.

 

–      Vi är väldigt glada att Håkan har valt att komma och jobba med oss på Stockholm Live! Med Håkans kompetens, erfarenhet och personlighet stärker vi ytterligare vårt team för att nå nya högre mål, säger Stefan GustavsonSales Director Stockholm Live. 

Sedan i våras driver Stockholm Live förutom Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Tele2 Arena även Friends Arena. Mångfalden av arenor är något som Håkan Rossberg ser som en stor möjlighet i utvecklingsarbetet: 

      –      Jag ser många möjligheter för oss att utveckla våra koncept och vårt erbjudande framåt. I den digitala värld vi lever i inser allt fler företag vikten av          att bygga relationer genom fysiska möten med liveupplevelser som en väsentlig del av marknadsmixen, kommenterar Håkan Rossberg. Stockholm Live        har ju nu med alla arenorna en väldigt stark plattform som når 3 miljoner besökare per år och därför stora möjligheter att engagera både den breda                publiken        eller erbjuda ett mindre format med de allra mest prioriterade kunderna eller målgrupperna. 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.