2017-06-30 12:47Pressmeddelande

Grönare evenemang hos Stockholm Live

Stockholm Live väljer miljömärkt el från sol, vind och vatten genom samarbetet med Boo Energi.

Grönare evenemang hos Stockholm Live

Stockholm Live väljer miljömärkt el från sol, vind och vatten genom samarbetet med Boo Energi.

Stockholm Live och Boo Energi har ingått ett samarbete som gör Boo Energi till ny officiell elleverantörs-partner.

- Vi är väldigt glada över att få Boo Energi som partner. Det nya avtalet och dess fokusområden är även en viktig del i vårt koncernövergripande globala miljöprogram One Earth där vi kontinuerligt arbetar med hållbarhetsfrågor för framtidens evenemangbransch, säger Stefan Gustavson, försäljningschef, Stockholm Live.
 

Det 3,5-åriga avtalet innebär att det anrika Nackaföretaget erbjuder mer miljövänliga evenemang då elen i Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet uteslutande kommer från förnybara energikällor.
 

- För Boo Energi är detta samarbete spännande. Dels för att vi stärker Stockholm Live i dess miljöarbete, dels för att vi genom samarbetet kan leverera ytterligare mervärden till våra kunder och samtidigt stärka vår position som en bra samarbetspartner som levererar miljömärkt el till ett utmärkt pris, säger säger Fredrik Heleander, VD för Boo Energi Försäljnings AB.

 

För mer information kontakta:

Daniel Stålbo, kommunikationschef Stockholm Live, e-post: daniel.stalbo@stockholmlive.com
tel: 08-600 93 52

Fredrik Heleander, VD, Boo Energi Försäljnings AB, epost: fredrik.heleander@booenergi.se
Mobil: 0704-28 88 87


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.