2013-11-20 10:49Pressmeddelande

GRIFFINS’ STEAKHOUSE EXTRAORDINAIRE LEVERERAR NY PREMIUMMENY TILL ERICSSON GLOBE

Medlemmar i Stockholm Globe Arenas affärsnätverk ”Business Club” och Loge-kunder kommer i samband med evenemangen i Ericsson Globe att kunna beställa mat från en specialkomponerad meny framtagen av Christian Hellberg, vinnare av Årets Kock 2001 och ägare av restaurangen Griffins’ Steakhouse Extraordinaire. 

-    Jag gick genast igång på att ta fram en meny som är anpassad efter evenemangsupplevelsen och där matupplevelsen kan matcha det som händer på scenen. Den som har varit på Griffins’ Steakhouse Extraordinaire kommer att känna igen sig – det är en lekfull meny där välkända smaker används på ett nytt sätt, säger Christian Hellberg. 

Christian Hellberg, som förutom vinsten i Årets Kock 2001 även deltagit i tv-programmet Kockarnas Kamp och skrivit flera kokböcker, har arbetat som kock i över 20 år på några av Sveriges bästa restauranger. 

-    För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra premiumkunder en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Det bästa inom såväl underhållning och sport, som mat och dryck. Samarbetet med Stureplansgruppen är en viktig del av vår strategi, säger Ninna Engberg, VD Stockholm Globe Arenas.    

Menyn är specialkomponerad för Stockholm Globe Arenas Business Club och Loge kunder och består av finger food, bufférätter med tonvikt på kött, smakrika tillbehör samt efterrätter med amerikanskt tema. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Johan Seidefors, tf. kommunikationschef Stockholm Globe Arenas, tel. 08-600 93 52 
 

Om Stockholm Globe Arenas 
Stockholm Globe Arenas ansvarar för driften av de fem arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet, Söderstadion, Tele2 Arena (2013), samt attraktionen SkyView. Arenorna gästas årligen av världsartister som Lady Gaga, Celine Dion och Bruce Springsteen. Dessutom genomförs stora idrottsmästerskap som Inomhus-EM i friidrott, Basket-EM och Ishockey-VM, samt megaevenemangen Monster Jam och NHL-premiären. Med cirka 300 genomförda evenemang per år och 1,6 miljoner besökare är evenemangsområdet i särklass det största och mest flexibla i norra Europa. www.globearenas.se 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.