2019-03-18 14:17Pressmeddelande

Grattis Mia Skäringer till nytt rekord i Ericsson Globe!

Igår satte Mia Skäringer rekordet i antalet utsålda shower för en och samma turnerande produktion i Ericsson Globe. Med de 5 föreställningarna, som totalt sålde 56 218 biljetter, kliver Mia och hennes föreställning ”Avig Maria – No more fucks to give”, upp på tronen av turnerande föreställningar i Ericsson Globe. Idag meddelade även Blixten & Co att ytterligare en föreställning besöker Ericsson Globe den 14 november i höst.

– Det är fantastiskt roligt att vi har en svensk stjärna som lyckas sälja ut evenemang efter evenemang. Så stort grattis Mia och välkommen tillbaka igen i höst, säger Marie Lindqvist, vd på Stockholm Live som också förärade Mia med ett diplom efter föreställningen i går kväll.

Biljetterna till den sjätte föreställningen av ”Avig Maria – No more fucks to give” släpps i morgon tisdag klockan 10.00 på https://www.axs.com/se/events/371957/mia-skaringer-tickets?skin=stockholmlive

För mer information; Daniel Stålbo, Marknads- och kommunikationsdirektör, 073-377 59 52 

Bild Marie Lindqvist och Mia Skäringer finns för nedladdning här  

 

OM STOCKHOLM LIVE

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.