2016-09-08 12:34Pressmeddelande

Gevalia förlänger avtalet med Stockholm Globe Arenas

Gevalia ska även i framtiden servera rykande färskt kaffe i Stockholm Globe Arenas samtliga arenor - Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet. Det nya partneravtalet skrivs dock med ett nytt företag, Jacobs Douwe Egberts (JDE), som idag äger och driver varumärket Gevalia.

-       Vi är glada och stolta över att JDE, världens ledande renodlade kaffeföretag, vill förlänga samarbetet med oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge våra besökare möjlighet att dricka en god kopp Gevalia under våra evenemang, säger Stefan Gustavsson, Försäljningschef Stockholm Globe Arenas.

-       Det är med glädje och stolthet som vi på JDE Professional ser fram emot ett fortsatt samarbete med Stockholm Globe Arenas. Att få knyta ihop Sveriges mest populära kaffevarumärke Gevalia med några av Sveriges främsta arenor känns extra kul, säger Anders Tegenkvist, Marketing Director JDE Professional Nordics.

Samarbetsavtalet gör JDE med varumärket Gevalia till ny officiell kaffepartner i samtliga arenor som Stockholm Globe Arenas driver. 

 

För mer information kontakta gärna:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef, Stockholm Globe Arenas, tel: 08-600 93 52

Anders Tegenkvist, Marketing Director JDE Professional Nordics. Tel: +46 705529326

 

 

Om Stockholm Globe Arenas

Stockholm Globe Arenas driver Skandinaviens största evenemangsområde med de fyra arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena samt världsattraktionen SkyView. Varje år besöker runt 2 miljoner människor närmare 300 idrotts- och underhållningsevenemang på vårt område. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss - Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet. Stockholm Globe Arenas är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information, se www.globearenas.se

 

 

Om JACOBS DOUWE EGBERTS

JACOBS DOUWE EGBERTS är en global leverantör av kaffe och te som förser konsumenter i mer än 80 länder med välkända varumärken som Gevalia, L’OR, Café Noir och Pickwick. Vi på JACOBS DOUWE EGBERTS inspireras av vår tro på det fantastiska som kan hända över en kopp kaffe. Vi drivs av vår vision att alla ska få dricka det kaffe de älskar. I Sverige är vi ca 200 anställda fördelat på huvudkontoret i Kista, kaffefabriken i Gävle samt säljkår och servicetekniker runt om i landet. www.jdeprofessional.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.