2012-11-29 10:51Pressmeddelande

FÖRSTA BILJETTERNA TILL NYA TELE2 ARENA SÅLDA

Fortfarande återstår några månader till öppningen av Tele2 Arena, men redan nu kan biljetter till den nya arenan köpas. Och intresset har varit mycket stort. 

Tele2 Arena, som öppnar sommaren 2013 har börjat biljettförsäljningen. Det är arenans bägge hemmalag, Djurgården Fotboll och Hammarby Fotboll, som nu påbörjat försäljningen av säsongsbiljetter till innehavare av säsongskortskort som vill vara tidigt ute för att hitta nya favoritplatser. Och tillströmningen av anmälningar och beställningar har hittills varit över förväntan. Båda klubbarna rapporterar om ett enormt tryck med flera tusen biljetter sålda. Både Djurgården och Hammarby kommer att spela majoriteten av sina hemmamatcher under säsongen 2013 på nya Tele2 Arena.

-    Det finns en stor nyfikenhet och intresse för den nya arenan och den snabba tillströmningen när de första biljetterna till Tele2 Arena nu släpps är verkligen ett kvitto på det. Det kommer att bli en fotbollsfest både för de mest inbitna fansen och för en helt ny publik som kanske inte tidigare gått på fotboll, säger Ninna Engberg, VD Stockholm Globe Arenas.

För mer information, vänligen kontakta: 
Johan Seidefors, tf. kommunikationschef Stockholm Globe Arenas, tel. 08-600 93 52 
 

Om Stockholm Globe Arenas 
Stockholm Globe Arenas ansvarar för driften av de fem arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet, Söderstadion, Tele2 Arena (2013), samt attraktionen SkyView. Arenorna gästas årligen av världsartister som Lady Gaga, Celine Dion och Bruce Springsteen. Dessutom genomförs stora idrottsmästerskap som Inomhus-EM i friidrott, Basket-EM och Ishockey-VM, samt megaevenemangen Monster Jam och NHL-premiären. Med cirka 300 genomförda evenemang per år och 1,6 miljoner besökare är evenemangsområdet i särklass det största och mest flexibla i norra Europa. www.globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.