2015-05-28 11:58Pressmeddelande

FC Tele2 blev ”Bäst i stan” efter hårda dueller på Tele2 Arena

Hört talas om Global Trophy? Hammarby Fotboll är med. Djurgården Fotboll likaså. Igår gjorde partners till Stockholm Globe Arenas upp om titeln ” Bäst i stan” i en fotbollsturnering med gruppspel och finalspel på Tele2 Arena. Den som tog hem Global Trophy, som den nya turneringen heter, i år var lag FC Tele2 med anställda från Tele2 Sverige.

För de som är med är deltagande viktigare än seger. Men för några är segern allt.

‑ Vi kom hit med inställningen att umgås, nätverka och träffa vänner, men när vi väl klev in på planen så tog adrenalinet över och vi satsade precis allt i varje närkamp säger Oscar Klingensjö i lag FC Tele2 och tillägger: Det händer ju liksom något när man går genom spelagången in på Tele2 Arena.

Global Trophy arrangerades för andra gången på Tele2 Arena. Totalt deltog 250 personer i 16 lag i en sjumannalagsturnering på arenan, och det är krig om platserna.

- Intresset är enormt för att vara med i Global Trophy, till nästa år måste vi kanske införa kval till huvudturneringen då vi i år fick lov att tacka nej till många som vill vara med, säger Daniel Stålbo, Marknadschef på Stockholm Globe Arenas och tillägger: Men idag gratulerar vi FC Tele2 till vinsten i Global Trophy och utmärkelsen ”Bäst i stan” med tillhörande pokal.


Bland deltagarna finns i år Ericsson, Spendrups, Djurgården IF Fotboll, Hammarby Fotboll, Intersport och Tele2 med flera. Och Stockholm Globe Arenas förstås. Efter turneringen blev det traditionell förbrödring för deltagarna i Tele2 Arenas premium ytor under kvällen.

- Ja, en av de stora fördelarna med våra premium produkter på arenan är just att de ger möjligheten att mötas och nätverka i ett gemensamt område, så det är klart att kvällsaktiviteten även är en del av attraktionen i Global Trophy, säger Daniel Stålbo.

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.