2020-02-03 14:37Pressmeddelande

Fazer ny partner till Stockholm Lives arenor

Fazer Konfektyr blir ny partner och exklusiv leverantör av konfektyr till alla de arenor som Stockholm Live driver; Friends Arena, Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet och Hovet. Det betyder att de ca 3 miljonerna besökarna som årligen kommer till arenorna från och med nu hittar Fazers klassiker som Dumle, Geisha, Tutti Frutti och Karl Fazer choklad i arenornas kiosker.

–      Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med Stockholm Live och få synas i relevanta evenemang med fokus på idrott och underhållning som sprider glädje. Våra populära varumärken kommer att ge ett mervärde för besökarna och vara en del av helhetsupplevelsen på Sveriges främsta arenor, säger Robert Engman, vd på Fazer Konfektyr i Sverige.

Partnerskapet startar omgående och gäller i 3 år.

–      Vi välkomnar Fazer Konfektyr till våra arenor och glädjer oss över att kunna erbjuda några av landets mest älskade varumärken i våra kiosker framöver, kommenterar Daniel Stålbo, Marknads- och kommunikationsdirektör på Stockholm Live.

 

För mer information:

Daniel Stålbo, Stockholm Live, 073-377 59 52

Robert Engman, Fazer, 070-180 21 11

 

Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.

 

Om Fazer-koncernen
1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag är Fazer ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, växtbaserade måltider, mjölkfria produkter och on-the-go-mat och -dryck samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång grundar sig på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2018 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till över 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.