2018-04-27 13:02Pressmeddelande

Europas största storbildskärm visar Sveriges VM-matcher på Tele2 Arena i sommar

Alla supportrar på hemmaplan som inte har möjlighet att följa landslaget på plats i Ryssland i sommar, kommer att kunna se de spännande gruppspelsmatcherna från en nästan 800 kvadratmeter stor bildskärm när Stockholms Fan Zone, Arena Sweden, flyttar in på Tele2 Arena. Målet är att skapa en riktig fotbollsfest med aktiviteter för hela familjen på arenan i anslutning till matcherna, och med hjälp av Europas största storbildsskärm, ge publiken en känsla av att ”nästan vara där”.
 

  • Det känns fantastiskt kul att tillsammans med Svenska Fotbollförbundet erbjuda stockholmarna och alla som reser hit, möjligheten att få uppleva en riktig VM-fest här på Tele2 Arena, säger Daniel Stålbo, Marknads- och kommunikationsdirektör på Stockholm Live.

Arena Sweden möjliggörs genom ett samarbete mellan arrangören Sport & Evenemang, Svenska Fotbollförbundet, Stockholm Live samt SVT och TV4 som är de sändande kanalerna.
 

Biljetter till Arena Sweden på Tele2 Arena kan köpas på stockholmlive.com från och med den 3 maj kl 12.00.
 

Hålltider för Sveriges VM-matcher:
 

Måndag 18 juni - Sverige - Sydkorea 14.00 (SVT sänder)

Lördag 23 juni - Sverige - Tyskland 20.00 (TV4 sänder)

Onsdag 27 juni - Sverige - Mexiko 16.00 (SVT sänder)

 

OM STOCKHOLM LIVE

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.