2017-05-29 12:43Pressmeddelande

Ericsson Globe vinner ljuspris i London

Den 18 maj delade Darc Award ut pris för bästa ljussättning och på tredje plats kom Premium Lounge i Ericsson Globe. Vinnare blev restaurangen Komodo i Miami medan Gold on 27 Lounge i Abu Dhabi kammande hem andra platsen.


- Att komma trea i Darc Awards är ett kvitto på att arbetet som vi har lagt ner på att skapa en relationsfrämjande miljö mot våra kunder i våra premium ytor har varit lyckat. Det ska bli roligt att se vart framtiden tar oss säger, Stefan Gustavson, försäljningschef, Stockholm Live.
 

Premium Lounge i Ericsson Globe är den största premiumsatsningen och ombyggnationen i arenans 26-åriga historia.
 

- Vi kunde utveckla och genomföra ett starkt koncept tack vare det fina samarbetet och den höga ambitionsnivån hos alla inblandade. Det var nyckelfaktorn som gjorde det här priset möjligt, säger Ari Halinoja, uppdragsledare på Sweco och arkitekt för Premium Lounge.

 

För mer information kontakta:

Daniel Stålbo, marknads- och kommunikationschef Stockholm Live

Tel: 08-6009352, e-post: daniel.stalbo@stockholmlive.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.