2017-11-13 13:51Pressmeddelande

Ericsson Globe lyser blått för diabetes den 14 november

Den 14 november lyser vi upp Ericsson Globe i blått för att uppmärksamma stockholmarna på Världsdiabetesdagen och vårt stöd för Barndiabetesfondens arbete med att utrota typ 1 diabetes

Den 14 november lyser vi upp Ericsson Globe i blått för att uppmärksamma stockholmarna på Världsdiabetesdagen och vårt stöd för Barndiabetesfondens arbete med att utrota diabetes 1.
Det är den vanligaste obotliga och livshotande sjukdomen som barn under 18 drabbas av i Sverige, och varje år drabbas 900 barn och minst lika många vuxna.
 
För mer information om fondens arbete, se http://www.barndiabetesfonden.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.