2018-07-02 13:11Pressmeddelande

Eminem satte nytt publikrekord på Friends Arena

Ikväll var det dags för ett nytt publikrekord när den amerikanska superstjärnan Eminem gästade Friends Arena. Med 57 520 i publiken slog den amerikanska rapparen Bruce Springsteens gamla rekord från 2013, då 56 840 såg The Boss spela.

Det är första gången på 17 år som Eminem står på en svensk scen, och intresset för att få se konserten har varit rekordstort sedan biljettsläpp. Friends Arena är ett av stoppen på den pågående Europaturnén Revival, och dessutom stjärnans enda spelning i Sverige.

För mer information, kontakta Joakim Skolglund, Luger på joakim@luger.se

 

Om Stockholm Live
Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen Sky View i Stockholm samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com.


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.