2022-09-29 17:33Pressmeddelande

CoreIT ny partner till Stockholm Live

Stockholm Live har ingått avtal med CoreIT som nu blir deras leverantörspartner inom IT-tjänster. Avtalet är treårigt och gäller arenorna Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet samt Annexet. 

– Jag är väldigt glad över att Stockholm Live valt CoreIT som sin IT-leverantörspartner. Deras arenor kräver en säker IT-infrastruktur med ett stabilt nätverk som klarar av att 30 000 personer använder det, säger Åke Holmberg, VD för CoreIT, och tillägger:

– Avtalet sträcker sig fram till maj 2025 men vårt gemensamma mål är att partnerskapet ska utvecklas och bli långvarigt. Eftersom det är ett väldigt publikt uppdrag kommer alla som besöker en arena att kunna avgöra om vi har gjort ett bra jobb.

CoreIT är ett svenskt heltäckande it-bolag inom digitalisering med tjänster inom automatisering, säkerhet, telefoni, drift och support av kunders it-miljöer. CoreIT som finns i Stockholm, Örnsköldsvik och Härnösand är ett av sju it-bolag som bildat koncernen Nordic IT Group.

– Vi är glada över att få in CoreIT som partner till oss då vi har stort fokus på att utveckla vår IT-struktur i arenorna kommande år. Det är ett arbete där CoreIT:s kompetens och tjänster kommer att bli viktiga för oss, säger Daniel Stålbo, Marknadsdirektör Stockholm Live.   

Nordic IT Group består av IT-företagen byBrick Operations, Canmer Data, CC IT, CoreIT, Kullander, DNS IT och Zelly.

 

 

 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. Vi driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.