2021-12-15 10:00Pressmeddelande

BMW Northern Europe ny partner till Stockholm Live

Stockholm Live och BMW Northern Europe har skrivit nytt avtal som gör varumärket BMW partner till Stockholm Live och Stockholm Live’s premiumerbjudande. BMW blir därmed Officiell Premium Partner till alla Stockholm Live’s arenor och Presenting Partner till Stockholm Live’s Premium Experience vars erbjudanden främst riktar sig mot företagskunder. 

 

- Vi är väldigt glada över att vi nu hittat en så bra upplägg med BMW då deras varumärke är helt rätt partner till oss för att sätta en guldkant på våra besökares upplevelse i våra arenor, säger Per Lindblad, Head of Sales Stockholm Live. Vi ser nu fram emot att börja en spännande resa med BMW för att tillsammans utveckla besökarupplevelsen för våra premiumbesökare.  

 

Samarbetsavtalet är skrivet på 3 år och gäller för Stockholm Live’s samtliga arenor där premiumytorna på Avicii Arena, Tele2 Arena samt Friends Arena är de med flest premiumerbjudanden och besökare.

 

- Detta partnerskap passar oss som handen i handsken. Glädje och premium har alltid varit kärnan i vårt varumärke, så att nu tillsammans med Stockholm Live kunna ge det i en ny form till så många arenabesökare känns fantastiskt, säger Marie Dellbrant Marknadsdirektör för BMW Northern Europe.

 

 

För ytterligare information:

Daniel Stålbo, Marknadsdirektör Stockholm Live, +46 8 600 91 05

Carl Lindwall, PR Manager BMW Northern Europe, +46 733 470683


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. Vi driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.