2015-05-20 11:56Pressmeddelande

Biljettsläpp för Rocktoberfest - succén tillbaka i Annexet

Den 30 oktober öppnas Annexets dörrar för Rocktoberfest. Biljetterna släpps på måndag den 25 maj. – Rocktoberfest var en succé förra året och lockade väldigt mycket folk, så inför släppet av årets evenemang hoppas och tror vi på stor tillströmning, säger Daniel Stålbo, marknads- och kommunikationschef på Stockholm Globe Arenas.

Live på scen spelar Mustasch och Hardcore Superstar. Och precis som förra året står Karl Ljung, Årets kock 1999, för Rocktobermenyn och Gotlands Bryggeri för ölen, utvald av bryggmästare Johan Spendrup. På menyn står bland annat högrevsburgare, laxburgare och Rockwürstbricka.

– Förra årets Rocktoberfest var väldigt efterfrågat och sålde slut, I år har vi återigen riktigt bra band på scen och ett nytt unikt urval av öl och mat, så vi ser fram emot en riktig Rockfest i Annexet igen, säger Daniel Stålbo.   

Radiokanalen Bandit Rock är partner. De populära profilerna från deras morgonshow Rivstart - Bollnäs-Martin och Richie Puzz - är även i år kvällens konferencierer.

Biljetterna till Rocktoberfest finns till försäljning från måndagen den 25 maj klockan 9.00 via globearenas.se samt axs.com. Det går även att köpa biljetter via telefon 077-131 00 00. Rocktoberfest genomförs i Annexet bredvid Ericsson Globe, den 30 oktober i år.

För mer information, kontakta:
Daniel Stålbo,
Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas
Tel: 08-600 93 52, e-post: daniel.stalbo@globearenas.se

 

 

Om Stockholm Globe Arenas
Stockholm Globe Arenas driver Skandinaviens största evenemangsområde med de fyra arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena samt världsattraktionen SkyView. Varje år besöker runt 2 miljoner människor närmare 300 idrotts- och underhållningsevenemang på vårt område. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss - Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet. Stockholm Globe Arenas är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information, se www.globearenas.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.