2015-11-23 13:20Pressmeddelande

Biljetter till Eurovision Song Contest 2016 släpps nu på torsdag

På torsdag den 26 november klockan 10.00 släpps biljetterna till nästa års stora evenemang Eurovision Song Contest. Dessa kommer att kunna köpas från 100 kronor.

Eurovision Song Contest 2016 kommer att inta Globenområdet med final på Ericsson Globe den 14 maj. Det kommer att bli ett unikt evenemang där alla fyra av Stockholm Globe Arenas arenor i Globenområdet; Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Tele2 Arena, kommer att användas till ett evenemang samtidigt.

– Det känns väldigt roligt att det faktiskt finns biljetter från 100 kronor, vilket gör att många har möjlighet att se showen på plats. Den som vill har nu chansen att köpa en mäktig och annorlunda julklapp – och förhoppningsvis ett minne för livet, säger Martin Österdahl, exekutiv producent för ESC 2016.

Biljetterna till nio föreställningar börjar säljas nästa torsdag. Besökarna kan välja mellan föreställningarna kvällen före sändningarna, då juryn fattar sina beslut, familjeföreställningarna på eftermiddagarna eller direktsändningarna.

Biljetterna till Eurovision Song Contest 2016 säljs via axs.com.

För mer information, kontakta:

Daniel Stålbo, Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas, tel 08-600 93 52


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.