2019-09-03 13:27Pressmeddelande

Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness på Friends Arena

Den 5 december arrangeras en helt unik konsert på Friends Arena till förmån för den nystartade Tim Bergling Foundation. För första gången kommer Aviciis låtar att framföras live tillsammans med originalsångarna och ett stort liveband. På plats för att spela under kvällen kommer också Tim Berglings gamla vänner och kollegor David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke och Nicky Romero att vara.

Alla intäkter från konserten kommer oavkortat att gå till den nystartade stiftelsens arbete med att stötta initiativ och projekt inom psykisk ohälsa och självmordsprevention.

– Det känns väldigt fint att vi får möjligheten att fylla Friends Arena med Tim Berglings fantastiska musik och samtidigt sätta ljus på en oerhört angelägen fråga för vår samtid, säger Marie Lindqvist, vd på Stockholm Live.

För mer information, kontakta Daniel Stålbo, Stockholm Live, 073-377 59 52

OM STOCKHOLM LIVE

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.