2014-01-02 11:41Pressmeddelande

ALLMÄNHETENS ÅKNING TELE2 ARENA IMORGON KLOCKAN 17-21

Imorgon fredag den 3 januari är det dags för Allmänhetens åkning på isen på Tele2 Arena. Hela matchisen på arenan är öppen för alla som vill pröva på att åka skridskor på Stockholms modernaste arena.  

Tiden som gäller är imorgon mellan 17-21 då Tele2 Arena öppnas upp och alla kan komma och åka på den is som där ligger. I det tidigare pressmeddelandet angavs start av allmänhetens åkning till den 4 januari, men av praktiska skäl (förarbeten för nästa veckas evenemang på Tele2 Arena och dess is), så tidigarelades Allmänhetens åkning till imorgon, vilket kommunicerades på hemsida och sociala kanaler innan jul.   

Klockan 19.00 imorgon kommer det även att vara en 15 minuters konståkningsuppvisning av elitåkare från klubbarna i Älta och Sundbyberg. 

Praktiskt information om Allmänhetens åkning på Tele2 Arena, 3 januari kl. 17-21: 

·  Entré D är öppen för ingång till arenan 

·  Ombyte till skridskor kan ske vid bänkar vid isen 

·  Hjälm rekommenderas starkt 

·  Klubba och puck/boll kan användas inom specifikt angivet område 

·  Kiosk finns öppen för fika och mat 

För ytterligare information se www.globearenas.se 


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.