2016-04-18 12:31Pressmeddelande

ACADEMIC WORK NY SAMARBETSPARTNER TILL STOCKHOLM GLOBE ARENAS

Stockholm Globe Arenas och Academic Work har tecknat ett treårigt samarbetsavtal i vilket Academic Work blir officiell bemanningspartner till Stockholm Globe Arenas och samtliga evenemang i Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet.

- Bemanningsfrågan är en av de viktigaste inom vår verksamhet då den till stor del avgör upplevelsen av arenorna och den service och trygghet som vi kan ge våra besökare och arrangörer. Det känns riktigt roligt att nu kunna välkomna Academic Work till oss med all deras kunskap och nya idéer, och vi ser fram mot ett nära samarbete med målet att fortsätta utveckla besökarupplevelsen på våra arenor, säger Marie Lindqvist, VD Stockholm Globe Arenas.  

Stockholm Globe Arenas är med sina fyra arenor Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Tele2 Arena samt även turistattraktionen SkyView det största evenemangsområdet i Sverige med 2 miljoner besökare och 300 evenemang varje år. I och med samarbetsavtalet kommer Academic Work att säkerställa personalbemanning till Stockholm Globe Arenas alla evenemang samt till attraktionen Skyview.

- Vi är otroligt glada över att ha fått det stora förtroendet att förse Stockholm Globe Arenas med personal. Stockholm Globe Arenas erbjuder några av årets mest spännande evenemang och vi är givetvis stolta över att vara med och bidra till dem genom att våra konsulter skapar en så bra upplevelse som möjligt för besökarna, säger Magnus Wingmark, VD på Academic Work.

 

För mer information kontakta:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas
Tel: 08-600 93 52  Mail: daniel.stalbo@globearenas.se

Helena Bongsell, Head of Marketing & Communications Academic Work
Tel: 08-562 467 61  Mail: helena.bongsell@academicwork.se


Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.